Inspiration

Juldagen, dagen då alla går ut? Själv är jag inte särskilt sugen. Skulle behöva städa och så är jag sugen på att prova min nya matberedare :) skulle kunna tänka mig att baka lite bröd, men har ingen jäst hemma och orkar nog inte gå till affären. Undrar om dom ens har öppet??


Julafton

Vaknade med Johan hemma hos mammsen och pappsen och åt lite julfrukost innan jag åkte till stallet. Blev en liten promenad med Tintin och som avslutning blev det lite fika med familjen Björserud. Fick en jätte najs tröja av Sofia, som är hemme en sväng från Tyskland över jul.

Sen var det bara att skynda hem och slänga på sig julautfitten och bege sig mot främmestad, till Johans mormor och morfar där julen brukar firas i familjen Magnusson. God mat och kakor bjöds det på som vanligt. Lilla Emma var på topp och blev helt i extas när tomten kom. Stod på golvet framför tomten och hoppade av förtjusning. och med cirka 30 paket i sin hög förstår jag att hon var näjd!Emma med sina Julklappar
Emma och Jessica provar Emmas nya julklapparProvar de nya julklapparna.


Sötaste tomten?!


Frukost

Frukosten på jobbet


Bra drag

Bra dag på jobbet i torsdags :) först tårta som var sjukt god och sen julbord på swania. Sen kunde jag rulla fram!


IDOL!!

Som jag har sett fram emot den kvällen och den var grym!. Lyxade till det genom att åka limmo till GBG. ofördelar med att åka limmo är att man kan parkera lite som man vill (?). När vi blev hungriga stannade vi på trottoaren utanför scandinavium och gled in på Mc-donken. Medans vi fyllde på magarna gled Alexander Bard förbi utanför i SHORTS! haha det är han och johan som har shorts i december.. Sen blev det i alla fall lite shopping innan ve begav oss mot scandinavium igen. Idol var i alla fall grymt bra! bätre lajv!

IDOL


IDOL


RSS 2.0