Tintin i sitt nya täcke

Kom över ett termotäcke på Scandinavium till Tintin som satt sjukt bra! Här även med sin nya grimna som Sofia har köpt till honom :)


Göteborg Horse Show

Efter skåne släppte mamma av mig på scandinavium för en helg på göteborg horse show. Torsdag hoppade jag in några timmar på Ale Ridsport och sen blev det mässa och show med kusinerna. Kvällen slutade hemma hos Madde. Vi fick skjuts av shuttle servise hem :)
Fredag och lördag blev det jobb på Ale Ridsport för hela slanten.
Söndag var jag ledig för att spendera hela dagen med att titta på fina hästar och bli inspirerad till tusen. Blev mer shoppat än jag hade tänkt:

* Termotäcke till Tintin
* Rambo ridtäcke till Tintin
*Kingsland jack
*Prestige bomberjacka
*Kingsland piké
*Z-täcke schabrak
*Sporrar (kula som rullar)
*Riskudde
och lite andra småsaker.


Mysdag med mamma

Jag och mamma skulle ha lite kvalitetstid så blev en sväng till skåne och bodde på hotell och hade det bra.


Semledag


Blev semla på jobbet. Gott!


Fölis


Lillen sover med tröja och filt.


Fölvak

Som vi hade väntat kom Olgas fölunge i natt. Blev en ganska lång väntan, men vid 3 tiden kom den lille (stora) Cardento-sonen ut. Han var ganska stor så Mats och Lotta fick hjälpa till lite, men Olga är så duktig mamma så allt gick bra.
 
Född 120220
E. Cardento   U. Olga


Fölvakar..

Spänningen stiger..


Hästedag <3

Började dagen ganska tidigt med att åka till stallet. Fixade hela stallet direkt och sen blev det en sväng för att hämta halm. Vi lyckades köra fast i en backe på vägen hem. Men det slutade lyckligt till slut. Sen en sväng och hämta 580 kg havre till dom älskade djuren. Den jobbiga delen i havehämtningen var nog när vi skulle à upp skiten på tredje våning. Men nu är den på plats och vi är härligt utmattade. Som avslutning på dagen blev det fölvakning med Elin, Rocko och Tova.


Alla hjärtans dag <3

Glömde skriva något om alla <3 dag. Blev mys med mitt <3. Det slår det mesta!


Mystur med Tintin


Partey..!

I lördags blev det lite vildare än tänkt. Skulle fira lördagens framgångar med Fee på tävlingen. Debut lok 90 cm för Fee och felfritt :) Fee var jättepigg och tyckte att livet leker. Iallafall slutade firandet i sjuk bakfylla hela söndag. :( kul lördag, sjuk söndag!


Fritt fall..

..Det var min present till hjärtat, ett fritt fall från 4000 meters höjd. Eller inte riktigt fritt i 4000 meter, förhoppningsvis löser fallskärmen ut efter några sekunder och vi kan segla lugnt och fint ner mot marken. För en som inte fattat än så fick han ett fallskärms-tandemhopp. och ja, jag ska också hoppa :)


Vardag

Tillbaka i vardagen igen. Red hästarna på gärdet i dag. I går blev det en sväng till ridhuset med Fee. Hade lektion för Elin, förenade teori med praktik :) sen hoppade jag en liten bana med Fee. Gick fint :)


På väg hem

Och tur är väl det för min mage hade inte klarat många timmar till. Så mycket mat, godis och andra onyttigheter. känns som vi har ätit mest hela tiden. I fredags när vi åkte så hann vi med toppstugan 2 gånger och värmestugan med mat en gång. Sen hem till stugan o åt mat (mormors köttbullar som är världens goaste, hon hade gjort ca 350st) och sen var det tårta, som sedan toppades med chips och godis. Lördag var inte sämre. Då var tårtan utbytt mot semlor bara :) nu blir det hem och rida så många hästar som det bara går så jag får jobbat bort alla kalorier!


Kläppen

Brr.. I dag har det varit kallt! När vi vaknade i morse var det -36 grader. Ingen snowboardåkning i dag :( blev lite chill i stugan och sen vidare på lite shopping. Fick köpt mig en Burton jacka :)


Sol och -23 grader


Skönheter

Skulle faktiskt kunna tänka mig att itortera mina stackars fötter en längre stund med dessa på fötterna!! Schnygga!!


On the road..

Så var det v 5 igen och dags för den årliga skidresan till kläppen. Hela släkten (28st) på mammas sida träffas och bor tillsammans i kläppen och åker skidor/snowboard och har det gött.

Så nu har vi packat in oss 5 pers i mammas bil. Tur hon har en stor bil i alla fall :) för här ska vi sitta i ca 4,5 timmar till.


RSS 2.0