Tapetångest

Nu var det länge sen jag skrev något om huset. Hade tänkte göra ett inlägg med massa bilder från Thailandresan också, men det har varit fullt upp sen vi kom hem så det får väl bli ett framtidsprojekt.
Lägesrapporten från huset är att övervåningen börjar ta form. Johan har gjort fönsterbänkar (ja han har gjort dem) och satt smygar och foder till fönstren. Han har även dragit elen i och gipsar klart hallen, satt taklist i alla sovrummen och satt taket i trappan. I dag har han börjat gipsa väggen ner i trappan där vi skall fälla in belysning som ska lysa ner på stegen. Vi har även fått hjälp med målning och spackling av taken så nu är dom färdiga. Jag har jobbat vidare med att spackla och måla garderoberna. De två mindre smågarderoberna är jag helt klar med. Den garderoben som är i vårt sovrum är
nu färdigspacklad och grundmålad. Johan har även satt taken i den garderoben. Halltaket och garderobtaket har vi satt ruff-panel i (väldigt snyggt). Nu återstår alltså det jobbigaste; Att välja tapetjävlar. Ska välja till 3 sovrum och hallen. Gahhh!! Den ända jag har hittat är den som skall sitta i trappan, det blir en söt blommig tapet.


RSS 2.0