iitala, bodanova, rörstrand...

I dag har jag varit med min mor och hennes väninna i lidköping. Var på Rörstrand. Shit vad jag handlade mer än jag hade tänkt. Först blev det två par skor :0 sen köpte jag minimuffinsformar och muggar från filippa k. sedan blev det även vinglas, boda nova. När vi skulle fika gick vi förbi en cervera och eftersom jag vill ha såna där bunkar som finns i olika färger. I trollhättan hade dom inte den färgen som jag vill ha, rosa så klart ;) men i lidköping hade dom det så då var jag ju tvungen att slå till. 
I da har jag även ätit den största glassen i mitt liv. Var på ett mysigt fik där dom gjorde superstora kulor, jag tog bara två kular, men den var ändå stor som ett hus. Ska lägga in en bild på glassen ;)
Nu ska jag och Johan titta på film, Marley & Jag
Bild på skorna jag köpte..   

god natt


Lisseberg

Var på lisseberg med Johan, Amanda, Lundberg och Fassl, så klart somnade jag i bilen både på vägen ner och hem ;P när vi kom fram till lisseberg regnade det så klart, så då åkte vi till nordstan och åt mat, fläskfile och klyftpotatis. När vi åkte tillbaka till liseberg hade det slutat regna och vi lyckades hitta en asbra parkering ;) tyvär klarade vi oss inte från regnet hela dagen, men johan köpte värstingponcho till mig. tack <3 när vi skulle åka hem så hade Fassls nyckel (elektroninsk) blivit lite blöt eller  något så när vi skulle åka gick det inte att låsa upp bilen. Han fick då låsa upp den manuellt och så gick larmet. där trod vi 5 fån med en tjutande bil. Pojkarna trodde man kunde trycka på en knapp under motorhuven för att stänga av, men det var en myt. Då kom Fassl eller om det var Johan på den briljanta iden att sätta nyckeln i bilen och då slutade larmet och bilen startade :D  så kan det gå ;)

inte en riktig bloggare.

Eftersom jag inte är någon riktig bloggare så har jag inte alltid med mig en bärbar dator med trådlöst internet för att kunna uppdatera min blogg. Istället uppdaterar jag när jag inte har så mycket att göra. Där har ni anledningen till att jag inte uppdaterat på två veckor eller vågot. v 29 var jag ju i falsterbo och där hade jag varken tid eller tillgång till dator.
Ett inlägg med sammanfattning om falsterbo kommer när jag har tid ;) 


Falsterbo

Har hämtat lite fakta från Jennies blogg eftersom jag inte kommer ihåg riktigt allt och i vilken ordning vi gjorde allt.
Jennie och jag åkte iallafall från trollhättan måndag morgon kl 7 i Jennies fullpackade volvo 440 från 199X. Planen var att vi skulle åka på roadtrip. Först till IKEA, sen till Freeport, sen ullared och sen Falsterbo. Eftersom vi åkte i en rallybil så var vi framme på IKEA  (de efter gbg) redan kvart över 8 och jag hade ju kollat att det skulle öppna kl 9, men icke det öppnade inte fören 10 så då sprack våran plan totalt. Planen var IKEA kl.9, Freeport kl.10 och ullared därefter. Istället blev det bara Ullared (vilket kanske var tur :P )
När vi kom fram till falsterbo fixade vi våran band och sedan jobbade vi lite, på kvällen packade vi upp tältet och grillade med familjen ale ridsport sedan tältmyste vi.

Tisdag morgon var jag och jennie duktiga värre, var ut och sprang en halvtimme. På kvällen blev det lite grillning med sara och rikard.
Även onsdag morgon var vi duktiga. I dag blev de en PowerWalk. Eftersom Mias och Håkans uppföding gick så bra på tävlingen och alla trodde den skulle kvalat till final så köpte Mia skumpa som vi

Sista dagen på jobbet.

Sjönt i dag är sista dagen på jobbet, sen blir det semester eller ah jobb i falsterbo, men det är ju så kul så det blir som semester. Hoppas bara vädret är bra. Om det ska hålla på och regna är det inte så kul. Kommer så klart sakna Johan väldigt mycket när jag är där, men som tur är finns det ju telefon.

i går var jag en riktig matmor eller liknande. Jag gjorde piroger som jag och Jennie kan äta i falsterbo på lunch och som nattamat osv. sen bakade jag en stor silviakaka som vi ska äta i dag på mammas "kalas" och ta med som mellanmål i falsterbo, dock råkade jag ha i 175g smör istället för 2 dl vatten så den blev lite konstig i konsistensen. Typiskt.

Nedräkningen har börjat..

"vi ska till falsterbo festivalen där ska jag skrika mig hes och vara full och galen"
Japp nu sticker vi snart till Falsterbo Horse Show. Jennie och  jag <3
Antingen åker vi på söndag kväll eller tidigt på måndag.
Har en massa saker man måste hinna med innan vi åker. Behöver ladda upp matförråd, gå till systemet, packa, fixa hästvakt, blondera håret och massa mer. Jaja det löser sig. Vi har ju min lilla söta röda "falsterbogrill" och min nyinköpta rosa strandstol= bästa köpet

Hopptränade med hästarna i går på gräsbanan. Det gick väldigt bra, Calle hoppade bana på 110-120cm och han hoppade bara bättre när det blev lite högre. Tintin hoppade bana på 120-130cm, var lite nonchalant i början och rev nått räcke, när han tycker det är för lågt (125cm) sen var han toppenfin och hoppade riktigt bra.

i morgon fyller mamma år så då ska vi ha lite myskalas för henne.
Nu ska jag till stallet och sen om jag hinner ska jag göra piroger att ta med till falsterbo och om jag hinner blondera håret.

pusshej


Snart Semester..

Tillbaka på volvo då. Är min sista vecka nu innan jag slutar. Har ju blivit uppsagd :S
Men det ska bli skönt att sluta på fredag, få lite semester även om den inta vara länge för på måndag sticker jag och Jennie till falsterbo för att jobba (Ale Ridsports monter), kom gärna förbi! Blir så klart inte bara jobb, lär ju bli en hel del festande också, det hör ju liksom till falsterbo. Vi har lite små problem bara jag och jennie som vi måste lösa innan vi åker dit. hih.

Det löste sig med presenten till mamma i går i alla fall, fan vad gött jag hittade något som jag blev riktigt nöjd med, dock ett klädesplagg, men ändå bra! Johan var med och hjälpte till, tack älskling!

Sedan åkte jag och Johan och hämtade Jessica och Emma (johans och min fadderdotter, johans systerdotter) för att åka till MC donken. Emma fick sin första Happy Meal, hon var i och för sig inte så intresserad av hamburgaren och pomfritten, men äpplebitarna och mjölken slank ner. Hon åt även delar av locket på hamburgaren ;)

Vad ska man köpa till mamma?

Världens bästa mamma fyller 47 på fredag och jag har inte en aning om vad jag ska köpa.
Jag brukar alltid köpa kläder för det är ganska lätt. Jag och mamma har ty samma storlek eller ah om kläderna är lite stora för mig sitter dom perfa på mamma och vi gillar samma typ av kläder också, eller ah vi vet vad respektive av oss gillar. Ganska bra faktiskt!
Men den här gånden ville jag köpa något annat till henne, något annorlunda. Kanske en ridhjälm.. vad glad hon skulle bli. (not!!) får ju jaga upp henne på hästana för att hon ska rida, men väl uppe på hästen så trivs hon allt.
Hmm får funder på det där med presenten lite mer tror jag..

Pojkarna i mitt liv <3

 

Thinault Bay Gelo
e:Hinault u:Naktibro ue:Libero H
*2000

e:Casa Grande u:Savanna xx ue:Steves Friend     *2003
Calle de Casa
e:Casa Grande u:Savanna xx ue:Steves Friend     
*2003



Johan

Pappa

blogga jag?

haha nu har jag också skaffat en blogg. Får se hur flitigt jag kommer blogga, men jag kommer antagligen tröttna på detta också som allt annat..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0