Hus?

Var och kollade på ett hus till salu i dag med J. Vuxenpoäng* Lite hus i strömslund. Finns så klart potential, men vi får väl se vad det Slutar på.

Sen blev det en sväng å komma in pappas nya leksak (bil). Han kunde inte hålla sig så nu står det en vit M3 hemma. Bilen hade det mesta , till och med Facebook och tv fanns i bilen.


Häst

Blev en tur med Clara och Catullus. Kul men unghästar när det händer så mycket. Angelica red Cenzita och Fee.

Lussebak


söndag

Vilken dag, vilket väder. Herre, gick upp tidigt för att åka till stallet och hoppa lite med hästarna. Kommer ut och inser att så blir det nog inte. Men jag och Angelica åker i alla fall dit. Ingen ridning på unghästarna i stormen, men fick städat sadelkammaren och borstat på dom små liven.

Sen var det dags att ge transporten lite kärlek. Den skulle tvättan och hjulen skulle bytas.

Söndagen avslutades med Lussebak med Jennie. Dubbel sats blev det och mumms vad gott. Glögg och lussekatter=första advent. God första advent på er!


Hemmasittarlördag

Hemma igen efter en sväng till Tfrk. Har städat på vinden och oj vad mycket bättre det blev. Men sen blev jag sugen på att åka och kolla lite hästhoppning. Så drog med mig Angelica och Sofia så åkte vi dit och kollade på 130in. Oj vilken abstinens man fick. Blev sjukt sugen på att tävla igen!!


Stallet

Heldag i stallet igen. Började med Feesan. Skuttade lite med henne för första gången på säkert ett halvår :) var lite ringrostigt, men vi hittade snabbt tillbaka. Sen var det dags för Clara. Hoppade lite kryss med henne för första gången. Inga problem för lilla Clara som börjar lossa riktigt i kroppen nu också. Har fått mycket bättre steg.
Nu är jag hemma och funderar på att gå upp på vinden och hämta ner ljusstakarna och kanske göra ett städande på vinden.


Svärmors dag

Anette har fyllt år och det skulle firas med mat och bowling. Blev mat på shangri la. Så klart när vi äter på Kina så blev det friterad banan med glass till efterrätt. Mumms! Sen blev det bowling på buddys. Johan hade en grym start med speare och strike rakt igenom. Fast det dalade på slutet. Jag vann på våran bana :)


Stallet

Som vanligt efter jobbet åkte jag till hästarna. Fee och Clara fick jobba lite. Blev även en fika med Lotta och Mats. Sen blev det en sväng med Johan och spana in ett litet hus, samt en sväng förbi Jennie för att hämta mina grejor.
I morgon kommer Tintin hem :)


..

I dag blev det en tur med Fee och en med Catullus.


Rubrik

Saknar Tintin som är på Ale djurklinik. Han har blivit opererad i dag. Tagit bort ett överben så om 6 veckor ska han förhoppningsvis vara igång helt igen. Operationen har gått bra , men Tintin får vara kvar till fredag för dom har satt i en dräneringsgrej som skall bort.

Ridit Ebba och Clara i dag.


Helg

Helgen bjöd på mycket hästar och lite bakfylla. Fick ridit alla unghästarna på bommar för första gången. Inget problem för någon av dem :) dock extra guld stjärna till Ebba som var kanonfin igen! Blev en sväng till Lipz på lördag, efter att ha piskat upp några vänner till Jennie på "med andra ord" på förfesten. Var förvånansvärt bra drag på lipz, träffade massa gamla vänner. Det var kul! Söndan var ju inte lika frack. Bakis! Jag tål visst inte alkohol längre?!
Stallet brukar ju hjälpa mot det mesta, så i hopp om att bli botad åkte jag dit. Jag vet inte om jag blev botad, men fick i alla fall något annat att tänka på.


God Morgon

Nu blir det iväg till stallet och rida ett gäng hästar. Tänkte vara effektiv, men vi får väl se hur det går. Det är ju gott med fika också liksom :) i kväll blir det utgång, eller som Jennie säger, ut på köttmarknaden. Skönt att jag redan har mitt kött :)
See u later


Grattis svägerska

Har varit ute på en kvällspromenad med Johan i snålblåst och duggregn, men det var skönt. Efter att ha ätit alldeles för mycket mat i kväll så behövdes det.
Blev även till att gratulera Jessica i dag och det firades med tacos och fredagsmys. Lilla Emma fick en friserdocka av oss och den verkade vara populär. Så nu kanske alla andras hår får vila från hennes hantering. Så medveten för sin ålder!


Frost

Oj vad negativt det började i tisdags med frost, vilket betyder frusen paddock! Inte kul! Men det verkande som vädergudarna var på min sida för i morse var det plusgrader och paddocken ok igen. Blev ett pass med Ebba som var sjukt najs och Clara som också skötte sig fint. I morgon blir det återbesök med Tintin i Ale. Hoppas det går bra :)


Frukostbufé


Frukostbuffé


Romservice

Johan blev hungrig och beställde upp räksmörgås till rummet.

Sheraton hotell


Globen var blå i fredags


Utkast: Nov. 13, 2011


Kaninpälsar och gucciväskor

Den här helgen var min och Johans helg. Vi hade bokat rum på Sheraton hotell i stockholm för att bara ha det mysigt tillsammans. Resan började kl 11 på fredag när Johan hämtade upp mig på jobbet. Blev ett stopp i grästorp på BMW och Ica för att ladda upp inför den långa resan. När vi kom fram sprang jag, rufsig i håret och allmänt sliten efter den 4 timmar långa resan in på det ***** hotellet för att fråga om det fanns något parkeringshus och vad det kostade. Där stod jag och de päsklädda tanterna med Gucciväskor och deras kostymbeklädda män och väntade. Haha här kommer vi från landet tänkte jag. Jag lyckats fråga den engelsktalade reseptionisten om parkeringshus och fick till svar att mot den smärre summan av 400kr/24 timmar var det inga problem att parkera bilen i sheratons parkeringshus (bilens "hotellvistelse" skulle alltså gå på över 1000kr). Som tur är ha Johan väldigt hjälpsam släkt i stockholm så efter att ha betalat 96kr i timmen fick parkera bilen hos dem och fick sedan skjuts tillbaka till hotellet (TACK). När bilproblemet var löst tog vi en promenad i stan och seda tillbringade vi resten av kvällen på hotellrummet med chips, godis och idol. Lördagen kunde inte börjat bättre. Duschade och gick ner till en av dom bättre frukostbufféerna jag sett (den på hotellet i Hua Hin, Thailand var nog strået vassare). Det fanns till och med en gubbe som jobbade med att göra omeletter på beställning, jag tog en med allt utom svamp i. Mums!! Efter den frukosten fick vi sova lite på maten. Blev inte hungrig på typ hela dagen. Resten av lördagen gick vi runt i stockholms butiker och gallerior. Fick även sällskap av Johans syssling Dennis. På kvällen blev det resturang med lite mer släkt till Johan. Mycket mat på denna resan alltså. Söndag betyder hemresa, blev återigen proppmätt på frukostbuffen. Vi stressade inte hem, utan det blev några stopp på vägen. Nu är vi hemma och jag sitter och funderar över hur fort en helg går. Bra har vi haft det och jag ser fram emot nästa tur till Stockholm.

Stockholm

Nu är jag och hjärtat på väg till Stockholm. Dimmigt värre!


Fredagsfika

Ibland har vi det bra på jobbet. I dag blev det halloncheescake :)


God morgon

Blev sent i går igen. Kom hem vid 9 och däckade framför tvn. Såg transporter och han är så sjukt snygg den skådespelaren. Sen när klockan blivit för mycket kom jag på att jag måste packa och duscha eftersom jag och Johan åker till Stockholm i morgon( läs i går).
Lyckades motionera tre hästar i går i alla fall. Tintin, Clara och Catullus. Provade goug(stavas?)) för första gången och det kommer nog bli min nya favorit hjälptygel. Inbjuder unghästarna att gå i låg form och fram med näsan. Topp!

I dag åker Fibbe till Tyskland :( kommer sakna honom, men han får det ju bra med Sofia där.


Pannkakor

Mumms. blev lite pannkakor till efterrätt i dag på lunchen.
Viktigtinlägg.se


Fika

Här kommer en bild från kladdkaksfikat.


Äta kakan och ha den kvar?

Min nya kvällsvana.. Att skriva en rad om vad jag har gjort varje dag. Nu när min man är i norge på veckorna och jag inte har någon att berätta vad jag har gjort så är det ganska mysigt att skriva ner det här. Har iochförsig blivit en vana att prata med Jennie varje kväll och ventilera om saker vi funderar på. Men det är ändå kul att ha det nedskrivet så att man kan läsa det vid ett senare tillfälle. I helgen bär det äntligen av till stockholm med Johan. Längtar! Ska bli sjukt mysigt att göra något bara vi <3 Bo på hotel två nätter och äta god mat. Vardagslyx som vi förtjänar. I dag blev det bara en sväng med Ebba. Elin red på Tintin och Evelina på Fibbe och Angelica på Cenzita. Så det var ändå många hästar som blev motionerade. Jennie kom också förbi en sväng och bjöd på kladdkaka. Mumms!

Tisdags-pizza

Fick reda på i går kväll att Sofia skulle komma hem på snabbvisit i dag. Roligt att få träffa henne igen <3 Blev även lite ridning av Clara och Catullus som skötte sig bra. Evelina och Elin var också med och det slutade med att vi allihopa satt inne hos Björserud och åt pizza. Mys! Blev även en sväng till vänersborg för att kolla på träning för "bonde söker fru Pelle". Tyvär hörde man inte vad han sa och kunde därför inte få ut särskillt mycket av vad han sa

Gräsänka

Kommer hem från stallet så där lagom sent som vanligt och värmer lite rester. Vad gör jag sen när jag ätit klart? Jo jag går på chips påsarna och godiset som blev kvar i fredags. Och nu ligger jag här och ångrar mig för jag åt skiten. Skärpning på detta Ida!

Red Ebbis i dag och hon skötte sig fint i alla gångarter. Sedan blev det en tur med Tintin. Angelica red cenzita och Feesan


R.I.P

Tragiskt! Hickstead en av världens bästa hästar död. Föll ihop efter mållinjen.


Slappissöndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte till stallet vi 9 och började med att fika ( som vanligt). Sedan blev det lite städning och en ridtur på Clara. Hon var inte lika pigg i dag som sist när jag red henne, men annars inget att anmärka på. Red även ut en liten sväng i Tintins trygga sällskap. Mamma red Tintin och Angelica traskade med, med Zini som skötte sig anmärkningsvärt bra. Han visade Angelica att han redan vet hur man blir longerad :)


Bröllop

Vilken dag. Började med att Åsa hämtade mig hemma och så åkte vi till velanda för jag skulle hjälpa henne lite med hoppningen. Gick kalas!
Sen åkte vi vidare till björnsgården där vi började med fika. Jennie kände kaffelukten och var snart på plats. Blev en sväng på Catullus och Tintin.
När stallet var klart hetsade vi till Överby för slarvjennie hade tappat bort sin vita skjorta och den skulle hon komma att behöva senare under dagen så det var bara att casha upp och köpa en ny.
Under tiden vi letade skjorta hittade jag supersöta ungsfasta rosa hjärtanformar som jag inte kunde låta bli att köpa.

Vidare till grästorp och hälsa så Jennies pappa och fixa iordning oss inför kvällens bröllop som vi skulle servera på. Bröllotet gick kanon och vi fick en massa beröm.


Fredagsmyyys

Jennie, Malin, Johan och jag bullade upp rejält men tacos och idol och sedan massa chips, dipp, poppcorn, godis och dricka. Åt så vi sprack!


Knäckebufé

I går var Jennie och hennes vän Jim här på kvällsfika. Jennie var hungrig som vanligt så det blev the och knäckebufé. Till efterrätt blev det bullar. Det var mysigt att få lite sällskap såhär på en vardag när min man är i norge.
När dom hade åkt pratade jag lite med Sofia på scype. Saknar dig vännen!

Blev inte många timmar sömn innan det var dags att hämta Johan och Anders på torp. Eftersom kylaren på Anders bil gått sönder och inte gick och laga fick dom ta bussen hem och snäll som man är erbjöd jag mig att hämta dom. Vad som inte var lika snällt var att jag försov mig och vaknade av att Johan ringde för att dom var framme i uddevalla. Ops.. Var alltså bara att kasta på dig kläderna och iväg!


Resultat

Läste föresten det senaste inlägget jag gjorde innan jag slutade och det handlade om tentaplugga. Programmering med C och jag tyckte det var skitsvårt (gör jag fortfarande). men jag kan meddela att jag klarade tentan, inte med marginal, men på marginalen :)


Hej hopp

Dax att börja blogga igen?
Jag vet inte hur det kommer gå denna gången, men jag har mina aningar.. Av någon anledning läste jag min blogg i går och upptäckte att det var gansk roligt att läsa vad man gjorde då, så då tänkte jag att jag får väl göra ett nytt försök.

RSS 2.0