Axlar och bröst

PT pass med brorsan. Började med en tur på bandet i väntan på att han skulle komma (ca 25min). Sedan körde vi bänkpress och hantelpress och ett gäng andra övningar som tog bröst och axlar. I bänk har jag blivit lite starkare men klarar fortfarande inte 40kg som är ett kortsiktigt mål.  

Övertid och gymtid

Tränat med Matilda i dag. Började med crosstrainer men när löpbanden blev lediga flyttade vi dit. Blev i alla fall 4,3km i 12km/h tempo ca 20min. Sedan körde vi lite ben och mage (favoritövningar) 
Tänkte inte träna i dag efter 11h på jobbet, men när någon frågar så är det lite mer lockande. 

Stressig vecka

Har varit en tuff vecka på jobbet med mycket att göra och flera jobb som skall levereras. Även varit fullspeckad efter jobbet. I tisdags hade jag och Johan 9-årsdag och firade genom att åka till Vårgårda för att hämta Johans nya bil. I onsdags var det träning med Chester på Närk för Judith. I torsdags bakades det lussekatter med mamma och Emma. I dag har jag hoppat Tee och sedan äntligen fått en stund över till gymmet. Tränade med Jennie och Matilda i dag, blev lite mage och benövningar. 
Emma har lärt sig att le
 Jag köpte en fin blomma till Johan på vår 9-årsdag. 
Mumms
Tee, från förra helgen 

Avsluta på topp

I helgen var sista tävlingen för säsongen med Roza. Hoppade bara en 110 klass och gick in och vann! Kändes skönt att avsluta med seger! Dock var inte grunden vår bästa rundan, men omhoppningen var Roza  med på noterna och svängde och hoppade snett allt jag bad henne om. 


Benpass

Körde ett tungt benpass i dag med hjälp av brorsan. Körde med 55kg i benböj. Fick även gjort chins, och det kändes faktiskt lite bättre i dag. När jag var klar med passet skulle jag springa upp för trappan till omklädningsrummet, men benen svek så jag fick snällt gå sakta upp. Även på väg ner från omklädningsrummet fick jag se mig slagen och stötta mig mot staketet då benen ville vika. 

Gym och mat

Ställde mig på bandet i dag med målet att öka hastigheten något igen. I dag ställde jag på 12km/h och tänkte att jag skulle springa 15min i den hastigheten. Men när jag kom dit kände jag att jag klarar lite till så tänkte 5 min till. Och när jag sprungit drygt 20 min kom Matilda Bennhage och ställde sig bredvid så då var det bara att springa vidare. Efter 25 min sänkte jag hastigheten till 10km/h och efter drygt 5min till sänkte jag till gåhastighet. Bandet stannade på 6,6km i alla fall. Mycket roligare att springa längre om man har någon att prata med. Sedan körde vi lite mage innan det var dags för mig att göra mig klar för middag med Anna ochJennie på butlers. Provade deras nya mexikanska meny. 

Spring för livet

Ställde klockan på 7 för att ut och springa vid halv 8 innan Johan och Emma vaknade. Kändes bra att springa ute, mycket roligare än på bandet och mycket skönare luft att andas. Även i dag förbättrade jag mig. Använde runkeeper för att ha koll på tid och distan. Jag som brukar ligga på dryga 6min/km sprang i dag på 5.30min/km. 
När jag kom tillbaka gjorde jag armhävningar och sittupps. Sedan bakade jag och Emma scones som vi moffade till frukost. 

Lämnade Emma hemma vid 10 och åkte till Edet för att fixa fransarna. Fick även toppat håret innan jag skulle till gärdhem på Siris dop. 




Activio

Efter jobbet blev det en tur till Velanda för att hjälpa Annie lite med hennes Simba och hoppa Roza. Hoppade studs och hinder med bom ett galoppsprång innan och bom på studs efter. Roza gjorde det bra! 

Sedan åkte jag direkt till gymmet för ett activio-pass med Jennie. Grymt svettigt men roligt pass. Men man önskar hela tiden  att det ska vara slut för man blir  spyfärdig under passet, men gött efteråt!  

Fredag igen.

Ska passa Emma i kväll, men innan jag skulle hämta henne blev det en sväng till gymmet. Utmanade mig själv till att höja hastigheten på bandet. Jag brukar hålla 10km/h och inland lägga in intervaller på 14km/h. I dag körde jag 11,5km/h men samma distans (5km) som jag brukar. Sedan körde jag lite mage (TRX och brutalbänk). 

Hästar = lycka

Hjälpte Emelie i går med hennes Tee. Efter lite självförtroende träning så släppte det för Emelie och hon hittade tillbaka till den ridningen hon hade för något år sedan när vi tränade mycket. 

I dag har jag hopptränat chester för Sofia i Vänersborg. Grymt bra träning ! Jag är jättenöjd! 

Morgonträning

Var på gymmet halv 8 och började med en halvtimme på löpbandet. Kollade på scrubs samtidigt. Hehe. Sedan körde jag TRX mage och lite armar på det. Skönt att vara på gymmet så tidigt, var jag och ett par tappra pensionärer som orkat sig upp. 

Sedan åkte jag till jobbet och mötte mamma för att tvätta och ställa in transporten för vintern. Och sedan åkte vi till morfar. 



RSS 2.0