Four islands

I går var vi på en utflykt till 4 öar. Vi var på koh moch, koh mai och 2 till som jag inte kommer ihåg namnet på. Huvudmålet med resan var emeral cave. En gotta som slutar som i ett hål rakt upp ut berget med en liten strand. För att komma in måste man simma genom den 80 meter mörka grottan innan man kommer ut till den bergsomslutna stranden. Jättefint var det i alla fall och på ett av snorkelstoppen såg jag en liten liten bläckfisk.


God jul

I dag är det julafton och det firar vi med dykning runt koh haa. Koh Haa betyder 5 öar på thailändska. 3 dyk hann vi med under dagen, totalt ca 2,5 h under ytan. Jag dök med brorsan och vår guide Ludde. Dykningen är en upplevelse som inte går att mäta mot snorklingen. Såg många fina fiskar, anemoner, koraller, kräftor, simmade i grottor och utefter stupande bergsrev. GRYMT!! och god jul!!


Thailand

Befinner mig i Thailand sen tre dagar. Bor på ett jättefint (5*) hotel som ligger vid stranden på koh lantas västra sida. I går var slappardag, lite mulet, men alldeles lagom temperatur och varmt o skönt i vattnet. I dag har vi varit på snorklingtur på koh rok. Efter en heldag till havs och 3 timmars snokling kommer vi sova gott!!


Karma

I går när Johan var på byggcenter bestämde sig bilen för att den behövde semester. Bilen accepterade inte nyckeln och när Jonas läste av bilen sa den att sim var fel. Vi provade lite olika saker med det funkade inte. I dag kom en gubbe från Ana och fick igång den, kört den till Ana och bytt sim. Drygt 4000 fattigare men med en fungerande bil i alla fall.


Helgens jobb

I helgen har vi fått upp massa gips på väggarna och spacklat och slipat två gånger på alla skarvar där fönstren skall sitta. Städat och slängt grejer. Börjat måla bakom där elementen skall sitta. Pappa har dragit elkablar och jag och mamma har kört bort ställningen. I dag (måndag) har Johan gipsat klart övervåningen och börjat isolera vinden. Jag har målat en gång till under elementen. I morgon kommer Dag (elektrikern) och ska koppla ihop lite grejer. På onsdag ska elementen hängas upp.


RSS 2.0