Fikatjej

Har varit väldigt social i veckan. I går kom Åsa förbi och fikade och pratade några timmar. I dag var Jennie här och vi bakade bröd och såg på en hästfilm. Brödet blev jättegott! Dock något platta limpor, men utseendet är ju inte det viktiga :) Nu har Johan kommit hem från jobbet i hunnebo också så ja slipper sova själv ;)


Bilder från fölvisningen


120819 Söt Ebbe på fölvisning i mellerud
 
 
Klass 1 och välkommen in i ringen igen.
 

Mor och Son <3
 
 

Borta bra..

Men hemma bäst. Är i alla fall på väg hem från Stockholm. Inte gjort så mycket i dag. Blev en sväng förbi ett köpcentret innan vi mötte upp Anders för hemfärd.


Chill..

Kollat bilar med babe i dag. Blev inget köp i Stockholm. Blir antagligen i Trollhättan i stället :) sen har vi hunnit kolla lite i affärer och nu har vi tryckt i oss massa räkor. Som pricken över i:et avslutar vi kvällen med fika.


On road (igen)

Vet inte vad som hände med mitt senaste inlägg men texten försvann i alla fall och bara bilden som syns. Jaja, det jag skrev var att vi än en gång är på väg till Stockholm. Har blivit några vändor dit senaste månaderna :) men jag gillart. Nu har min bilkåta pojkvän hittat en bil som han är intresserad av.

Efter jobbet hann jag ut en sväng till stallet och fick mysa lite med min lilla gosefölis. Han är världens goaste min Ebbe. <3

Har för övrigt haft en rolig vecka på jobbet (det brukar jag ha) med kundbesök och olika problem som skall lösas. Det är ju sa klart inte kul med problem men det är väldigt spännande att försöka lösa dem. Man lär sig sjukt mycket under tiden man försöka hitta olika möjligheter till lösningar och pratar med folk inom olika områden. Nu håller jag tex på att kollar på ett jobb med en annan tillverkningsmetod än vad vi är vana vid. Så då får man prata med dom som är experter på ämnet i stället. Älskar när det är full fart med nya projekt och mycket som skall göras. Men nu är det helg så nu ska jag inte prata jobb mer :)


On road


Kärt återseende

Allas våran vän Johanna är hemma på visit en sväng. Blev en sväng ut på landet och grilla korv :) mysig torsdag kväll.

Före det var jag och Johan och kollade på ett potentiellt hus i Skoftebyn. Till rätt pris kan det vara intressant, men vi får väl se vart det slutar :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1245176/images/2012/pic_50378c9ee087c32fd40007ef.jpg" class="image">


Fölvisning

I dag har vi varit på fölvisning med Ebba och Ebbe. Det har varit en lång men rolig dag.
Resultatet gjorde det hela ännu roligare. Lilla Ebbe blev bedömd till klass 1 föl med 45 poäng.
Han skötte sig jättefint och Ebba också, som i samma veva stambokfördes.
Efter dagens äventyr kommer nog min lilla kille sova gott.
Bilder från fölvisningen kommer vid ett senare tillfälle när jag fott bilderna från mammas kamera.
Tack till Jennie och Vilma som var med och hjälpte mig och mamma.


Tjejkväll

Äntligen fredag! En vecka på jobbet avklarad efter semestern. Åkte till stallet efter jobbet och hoppade söta Clara med hjälp av Sofia. Jätte roligt att träna med hjälp igen! Blev även lite träning med Ebba och Ebbe. Vilma ramlade av Cenzita och det betyder tårta ;)

Efter stallet hem och skynda iväg till bästa Anna Blennermark som bjudit hem massa tjejor på middag.
Sjukt god mat och efterrätt!!
Hade en jätterolig kväll och ser fram emot nästa gång vi ska ses tjejor.


Renovering

Hade en toppendag i går. Åkte till stallet tidigt och red lillhingsten.
Sedan hem och åka till siba med Johan för att köpa lite nya grejer till badrummet (Krokar, matta, drapperier, tvåbehållare, glashållare, toalettpappershållare), fick även köpt en ny skohylla till hallen.
Ny badrumsmöbel köpte vi häromdagen och i går var det montering som gällde.
Så här blev resultatet..


Tävling Mariestad

Upp tidigt och iväg till mariestad. Hästarna skötte sig toppen. Cenzita hoppade felfritt i båda sina klasser och är därmed fördigkvalad till semifinalen för 4-åringar. Den hästen är otrolig, har startat 7st 1m klasser och varit felfri 6st av dem(!!). Clara var också med, i första klassen kändes hon lite spänd och osäker, slutade på 4fel. Men i andra klassen var det en helt annan häst. Känslan när jag hoppat de två första hindren var att hästen hade bestämt sig för att vara felfri, osäkerhet var borta och galoppen var myckett bättre! Så kul med unghästar när det händer så mycket på bara EN tävling! Tjohoooo.


RSS 2.0