Otroligt och helt fantastiskt

Dagen började som vilken dag som helst, men slutade inte som någon annan..
Jag hade varit i stallet och ridit två hästar och hade lite bråttom iväg så jag frågade om Mats kunde ge Ebba och Clara kvällsmat nere på allmäningen. Eftersom Ebba hade 16 dagar kvar till beräknad fölning och inte visade några täcken på att det var dags att föla dagen innan så tänkte jag inte på det. Men vid 22.00 ringde Mats och berättade det otroliga. I hagen med Ebba stod en lite fölis.
Det tog inte många minuter innan jag var i hagen hos dem båda.  En sjukt söt hingst blev det.
Fölis 1 dag gammal

3 dagar gammal. När det blåser kallt är det gott med ett täcke!

En vecka gammal.


Tävling Vänersborg

Packade in Cenzita, Fee och Tintin i tansporterna och åkte til vänersborg. Sofia och Angelica var också med. Tävlingen kunde knappt gått bättre. Först var det Cenzita som hoppade Felfritt i sina två första 1m klasser. Rundorna kändes väldigt bra och ridningen också. Sen var det Fees tur och hon ville inte vara sämre än "syrran", hon debuterade 110 och så klart felfritt, även i 105 var hon felfri. Tintin hoppade också kanon, bara jag som klantade till det i omhoppningen, så en bom föll. Men väldigt nöjd med hästarna och dagens ridning annars.

Hästträning

Ragnar Bengtsson kom till Ale Ridsport för att ha träning så passade på att åka dit med Fee. Träningen var jättebra och det kändes som det var vad vi behövde för att utvecklas ett steg till.


Stockholm

Här kommer lite mer bilder från Stockholmresan med Emma och min Älskling.


Efter en glass i solen


Anette och Emma på Vasamuseet

På båten till Vaxholm med mina goingar.

Sötnosar njuter i kvällssolen på bryggan i Vaxholm.


RSS 2.0