Roza

Red Roza i dag. Passade på att hoppa på gräsbanan. Kanske är sista gången i år. I helgen blir det tävling på Tfrk med Roza och Chester. 

Sen passade jag på att bjuda morfar på middag i går. Kotlett med klyftpotatis och bearnesås. Yumms!

Combat

Tisdag betyder combat med Carro. Kändes bättre förra gången, men det var nog för det var en del nya låtar i dag som man inte kunde koreografin på. 

I går var det ingen träning alls. Bara köra garageresterna till tippen. Han även med en sväng till lilla Emma och prova hennes nya vinterväder som vi köpt. Och jag fick en jacka av Johan också ❤❤ 

Gymsöndag

Blev en tidig morgon på gymmet med brorsan i dag. Inte en bil på parkeringen när vi kom.
Körde bänkpress. Först med stången sedan + 5kg 12 rep. Sedan +10, men det var gör tungt. Körde 4rep och fick hjälp med de 2 sista av brorsan. Mycket teknikträning i dag. Sedan körde vi hantelpress halvsittande värmde upp med 5kg i varje sedan 7,5kg, 10kg och slutligen 8kg som kändes lagom. 10kg i varje hantel klarade jag knappt någon själv. Körde även benböj med skivstång på axlarna. Körde stång +10 sedan + 20 och slutligen + 30. Försökte köra 10 rep per vikt, men när totalen var 50 klarade jag bara 6 rep. Provade även någon annan maskin för axlar/bröst, men nu vet jag vilka vikter jag körde när jag började träna så får vi se vart jag är om några månader. 😝


 

Hoppträning

I dag har vi varit och hopptränat med chester hos Sofia. Förberedande träning inför inomhussäsongen. Kändes bra. 
Bild från Chesters och min första hopptävling tillsammans. 

Ridfredag

Ingen gym i dag. Min gymkompis är sjuk så i dag fick dagens träning bestå av ridning. Trimmade och red Simba och Roza. Sen kom mamma och vi hade myskäll med indisk mat och idol. Däremellan hann jag även baka lite bullar :) provade att blanda i mitt hemmagjorda äppelmos i bullarna och det blev väldigt gott! 


Gymtorsdag

I dag blev det gymning för oss. Började med 25 min på löpbandet med intervaller. Bastempo 10km/h

 och sedan lägga in 2min 14km/h x 3 med 3min bastempo emellan. Sedan körde vi rygg å axlar och lite mage så klart. 

Combat

I dag har vi kört combat. Jäkligt kul i dag med Carro som instruktör. Börjat lära mig så man kunde hänga med bättre och på så sätt ta i mer och helt plötsligt var passet slut. 

Hann även måla lite panel till garaget med brorsan innan träningen. 

Häst

Ingen träning på gymmet i dag. I dag blev det motion genom ridning av Simba och Roza i stället och sedan en promenad med Johan till Hemköp och tillbaka. 

Skogsjogg

När jag kom hem från tävlingen gav jag mig direkt ut i skogen på en löptur. Visste inte vart jag skulle springa, men jag hittade massa roliga vägar i skogen och fick tränat mitt lokalsinne lite på samma gång. Drygt 4,5km sprang jag i kuperad terräng på knappt en halvtimme. Avslutade passet med situps, armhävningar och rygglyft. 

Jag och Johan åkte även en sväng till Överby. Johan köpte en go-PRO kamera och jag köpte en köksvåg. Köksvågen behövde jag till äppelmoset som skull bjudas på till våfflorna i kväll. Bjudit familjen och morfar och farfar på lite kvällsmat. 

Tävling Ale

Varit på tvådagars tävling med Chester i Ale Jennylund. Lördag hoppade vi 110 felfritt och blev en 8e placering. Söndag hoppade vi också 110 felfritt i grunden med ett nedslag i omhoppningen och snabbast tiden. Grymt nöjd med omhoppningen som var bra flyt, bra distanser frammåt genom kurva. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med helgens hoppning/ridning och det känns som att vi är redo för nästa steg.  

Goe dag

I dag blev det gym med min trogna träningskamrat. Mage och armar fick sig en omgång. Under passet tog både jag och Jennie av oss våra ringar och när vi var klara gick vi glatt till omklädningsrummet för lite bastning. Självklart kom vi inte ihåg ringarna utan paniken uppstod när vi bastat klart och jag märkte att jag inte hade mina ringar på mig. Jennie drog löpet och som tur var (fredag den 13) så låg ringarna kvar! 

När pulsen hade lagt sig åkte vi till Överby. Eftersom vi har tränat duktigt nu i 1 vecka och 1 dag tyckte vi att vi var värda att handla lite. Nya träningslinnen och en ny väska fick jag köpt. Byxorna på bilden är jag sjukt sugen på, men inte köpt.. Än.. 



Indoor walking

I dag fick Jennie välja pass och då blev det ett 60 min indoorwalking pass. Pust! Kändes tungt i början av passet när klockan knappt rörde sig på den där trampmaskinen, men sen när vi kom igång med intervallera/blocken så gick tiden mycket fortare. Efter passet åt vi sallad med Johan och Fassl som under tiden vi tränat meckat med Jennies bil. 


Vilodag

Ingen träning i dag då jag ska till Martin som utbildar sig till ostiopat. Han kollade min axel och böjde och vred i olika muskler för att få igång blodcirkulationen runt den skadade muskeln. 

Bodycombat

Trotsar träningsverken från gårdagens pass och tar cykeln till city och provar ett nytt pass. I dag blev det boxinspirerat med Carro Carlsson som instruktör. Roligt pass som nog blir ännu jobbigare när man kan koreografin och på så sätt kan ta i mer i alla rörelser.  

MRL

I dag var jag på ett för mig nytt pass. MRL-MageRumpaLår. Var ett kul pass där steppbräda var det huvudsakliga redskapet. Väl hemma blev det en kort promenad med J och sedan spenatsoppa till idol. 

Sportlife?

Japp, jag har skaffat gymkort, så nu ska här tränas. Torsdag var Jennie och jag på bodypump och i fredags blev det en halvtimme på crosstrainer och en halvtimme på löpbandet + lite brutalbänk. Efter träningen hade vi knytis i bastun. Efter två dagars tränande var vi värda lite vin och mys på kvällen.

I går var det träning med Chester och Roza på laxgården. Båda hästarna var fina och ridbara. Mysig träning med fika efter i det fina vädret. Jennie var fortfarande med!
Tillbaka hemma fick det blir lite mer fika, Jessica och Emma kom på besök.

På kvällen åkte jag och Emma en till Jennie och Markus och åt tacos.

I dag har jag och Emma varit i stallet och ridit toticki.


3e placering i munkedal

På helgens tävling var det Christers tur att visa framhovarna. En 3e placering i 110. Och jag lyckades ramla av Roza i samma klass 😝


RSS 2.0