Julbord och benpass

Laddade upp inför dagens benpass med största julbordet på Alberts. Kan helt klart säga att Alberts har det bästa julbordet jag varit på, för att inte glömma dessertbordet som avslutar julbordet. 
På gymmet sa Felix att vi måste träna extra hårt och länge för att kompensera allt ätande. Blev löpning som uppvärmning. Gick tungt! 
Körde squats, provade på 70kg. Klarade 1 riktigt bra men sen var det svajigt. Men fokus låg i dag inte på vikten utan djupet i böjen. Sedan körde vi marklyft. Jag körde på 50kg, 6rep och kan garantera träningsverk på det. Sedan körde vidare med massa olika övningar för benen. 2,5h spang snabbt iväg på gymmet i dag. 

Gott och blandat

Körde ett ryggrads i dag med inslag av armar mm. Tränade med Lisa och Felix. Provade en för mig ny ryggövning där man lyfter en en hantel från hängande  arm till vinkelrätt arm med ryggen när man står framåtlutad på en bänk. Körde med 20kg. 

Rygg med PT

Axelpass med brorsan i dag, sedan blev det 5km promenad med Johan. 

Bodypump

Längesedan jag gick på pump pass nu men i dag blev det ett pass i alla fall. Gött att köra igenom hela kroppen :) 

CX work

Blev en sväng till Överby med Johan efter jobbet. Båda han och jag behövde nya vinterskor. För min del blev det Urban project boots och Johan köpt gortex kängor. Sen blev det bråttom till gymmet för cx work och armar. Första gången jag körde cx och jag tyckte väl det var så där. Några av övningarna kände jag inte riktigt. 

God morgon ben

Blev morgonbenpass med Jennie som start på denna söndag. Kändes bra då jag körde tyngre än vanligt. 65kg i scuats med ca 6 rep. 

 I går hade vi vinmys med Judith och Jennie som var törstig sov över. Efter gymmet åkte jag och hämtade Emma. Vi bakade pepparkakor och var i stallet. Emma red själv för första gången. Svängde stannade och satte igång duktiga toticki. 

På kvällen kom Anna och vi bakade massa lussekatter och tjötade  hela kvällen. 

Morgon träning och gardiner

Intervallträning på bandet i dag. Varierade med 14km/h och ner på 10 för återhämtning. Kämpigt värre! Sedan körde jag mage och rygg. Klarade föresten 4 chins i dag för första gången!! 

 

Grit strength

Första gången på grit pass. Skitkul, men oj så jobbigt. Hade 15kg på stången och 2x5kg viktplattor. Sedan var det full fart i 30 min. Lite spykänlsa under hela passet, men det var det värt. På kvällen blev det räkmys till idolfinalen. 
Tårta på jobbet och sedan grit

Crossfitt

Tränade med Lisa i dag. Först blev det band i 15 min som uppvärmning. Sedan körde vi lite crossfittövningar som Lisa valde. Dagens pass riktade in sig på överkroppen. Kul med lite nya träningsmetodet. 

RSS 2.0