Mördarbandet

Dags att ta tag i träningen igen efter 1,5 vecka från gymmet. Får väl skylla det lite på att jag blev sjuk, men det har även varit mycket annat med målning och ridning. Förra veckan hoppade jag 4 hästar på 1 dag efter jobbet. Men med hästägare som servar en med färdiga hästar går även det fint. 

I dag blev det i alla fall 25min på det hemska bandet som drivs av att man går/springer på det. Sedan körde jag lite mag i TRX och brutalbänk, lite rygg. Gött med en riktig genomkörande. 

På kvällen bjöd vi morfar på mat. Flästfile i ädelostsås och potatis kaka. Jättegott blev det! 

Sjuk

Kanske var det för jag höll på att bli sjuk som jag blev så trött efter torsdagens pump. Känner mig bättre nu efter 2 dagars magsjuka, eller vad det nu var. Magen har varit helt kass knappt kunnat äta någonting och bara sovit. 

Pump

I dag har jag provat den nya releasen bodypump och jävlar vad trött jag är nu. Ligger i soffan och orkar knappt hålla upp telefonen. Skönt att Johan hade fixat mat när jag kom hem i alla fall. Nu har vi hållit på att montera ihop vår nya källardörr men det nya kodlåshandtaget. Det var också en kamp, speciellt för Johans tålamod. 

Vilodag

Ingen träning på sportlife i dag, men passade på att rida Roza som hoppade väldigt fint i dag. Fick även verkat Ebbes hovar och klippt av hans långa sommarman, vilket var behövligt. 
Väl hemma satte jag igång ett storkok med tacopaj och gratinerad nachos till kvällsmat. 

Cykel aktivio

Provade cykel i dag. Detta passet har man pulsband  och under passet bestämmer instruktören vilken procent av din maxpuls man skall ligga på. Ganska roligt faktiskt och väldigt svettigt! 

MRL

Måndag och Mrl på schemat. Tyvärr blev jag inte så trött som sist gång. Övningarna kändes bättre för jag kunde dem bättre och armhävningarna kändes lättare, men hade velat svettats mer. 

Hoppla

Tävlingsdag i dag igen. Dags för Chester att debutera 120 och det med väl godkänt. Ett nedslag men en mycket bra runda blev resultatet. Nu taggar vi för nästa 120! 

I går hade jag och Johan kvalitetstid. Middag och bio bara vi två. Jättemysigt! 

Takslagsfest

I dag blev taket på pappas garage färdigt så då ville dom bjuda oss på fin middag. Emma fick också följa med och innan vi åkte till åsaka åkte vi förbi stallet. 
Höstpromenad med Toticki. 

Förrätt, hummer-sjukt gott! 
Emma gillade det också. 
Oxfilé och hasselbackspotatis med kantarellsås. 
Creambrulle med hjortron! 

Fredagsträning

Älskar fredagar. Lunch med Jennie före vi åker till gymmet. Unnade oss lite tid i solariet innan träningen. Sedan blev det mage-och rumpaträning. Gillar verkligen träningen i TRX- delen. Känns som man får använda hela kroppen när man tränar där. 

Dressyr

Ingen träning på gym i dag, men blev drillad på hästryggen i stället. Dressyrträning på Chester med dressyrsadel och kandar för Malin. 
 Efter träningen åkte jag förbi hos morfar och åt lite kvällsfika. 

Ben

Japp träningsverken börjar krypa sig på i armarna. Vaderna känns fortfarande efter måndagens träning. I dag körde jag och brorsan ben. Eftersom jag var snabbare från jobbet är han så blev det en halvtimme på de nya mördarbanden som man driver själv genom att gå lite i uppförsbacke hela tiden. Svetten flödar när man går/springer på dessa. Väl uppvärmd alltså blev det sedan en timme benpass.  

Biceps och triceps

Stavas? Hårt pass med brorsan i dag. Armarna fick sig en genomkörare så det ska bli spännande att se om jag orkar lyfta mjölkpaketet i morgon. Börjar även känna av träningsverk i vaderna från gårdagens MRL..

MRL

Fick äntligen övertygat min träningskompis att gå på mrl. Hon var nog inte lika förtjust som jag men hoppas hon ger det en chans ändå. Jag tycker i alla fall det är kanonkul! 

Fredag!

Äntligen fredag. Jennie hämtade mig direkt efter jobbet kl 12! Är nog första fredan jag inte jobbar över på säkert 1 år (mer?). Så åkte vi hem till henne och käkade lunch och dracks kaffe. Sedan begav vi oss mot gymmet. Körde att gött pass med chins och dips och en massa mage. Grymt gött pass som kändes efteråt. 
Avslutade med fredagsbastu. 

Kanelbullens dag betyder att jag måste bjuda på bullar. Sagt och gjort åkte vi förbi hos mig före vi åkte till Ebbe för att kolla till honom och Cardigan. 
Därefter åkte vi ut till nossebro för att hälsa på Krookan som är hemma och hälsar på. Himla mysig fredag med träning, ponnyridning och tacos med fina vänner! 


 

PT brorsan

Trött i dag, men brorsan släpade med mig till gymmet ändå. Körde axlar, hantelpress sittande, började med 7 sedan 10 sedan 12,5kg i varje hantel 10x3. Sedan körde vi press med stång 10x3 men 30kg. Lyfta fri vikter utåt, framåt och sedan  med en arm i taget framåt. Körde även i en maskin jag inte vet vad den heter, men man drar i ett snöre och vrider ut armen runt axeln 180 grader. 

Flyinge

Tog ut lite kompledigt och åkte med Sofia till flyinge. Zini 4 år skulle dit och tävla för första gången. Han slutade 7a i semifinalen i Kungsbacka där han kavlade till flyinge. Fin kritik men något låga poäng som inte räckte till final blev resultatet. 
Kollar läget inne på banan dagen innan start. 

Morgonpromenad på väg till tävlingarna. 

Snygg permanent efter knopparna. 

Tävling

I helgen har jag varit på tävling på Tfrk med Roza och Chester.  Lördag hoppade vi 105 med båda. Chester gick in och satte en dubbelnolla med bra tid som räckte till en andra placering. Även Roza var dubbelnolla men vi hade bestämt att hon inte skulle gå fort i helgen så vi slutade precis utanför placering. 

Dag två (söndag) hoppade båda hästarna 110 och Chester debuterade 115. Roza var åter dubbelnolla och precis utanför placering. Chester var nolla i grunden men vi fick med oss två nedslag i omhoppningen, men överlägset snabbast tid (2,5sekund snabbare än dom som vann). I 115 gjorde Chester en jättebra runda, men vi rev insprånget i kombinationen. Inte så mycket att säga om, kom lite stort in. Jag och hästägarna är i alla fall väldigt nöjda med helgen. Foto: Isabella Ljunggren 



RSS 2.0