Jobb

det är mycket jobb  nu. Jobbar på RLM och sen till stallet och sen träffa johan och sova. Hinna jobba lite med garderoben också. Nu ska jag måla lite till den.

Jobb

det är mycket jobb  nu. Jobbar på RLM och sen till stallet och sen träffa johan och sova. Hinna jobba lite med garderoben också. Nu ska jag måla lite till den.

Laxhoppet

Fredagens tävling skulle man kunna sammanfatta med stolpe ut. Tintin hoppade hur fint som hellst i båda klasserna och var felfri i grunden trodde jag, men när jag red för omhoppning ringde klockan och jag hade tidsfel i båda klasserna!!!! Calle gjorde en toppenrunda i 1m.
Lördagen var jag fast besluten att inte få tidsfel så jag gick innanför på vissa ställen haha, det resulterade i att jag hade bland dom snabbaste grundomgångarna i alla fall.. i omhoppningen rev vi tyvär ett, men det räckte ändå till placering. calle gjorde en mycket bra runda dagens 110 slutade på 8 fel då vi var lite i obalans en linje kombination till oxer. Nästa helg blir det tävling i Lysekil.
God natt

Gold finger.. eller gold face..

Japp jag skulle måla lite i min garderob, närmare bestämt taklisterna. Det gick sådär. Det  slutade med att jag slant och kastade färgburken över hela mig, mest i ansiktet.. Där stod jag på stegen och skrek efter mamma med färg över hela mig och händerna för ögonen. Det var en hemsk känsla, jag trodde jag skulle bli blind.
In i tvättstugan och spola vatten i ögat i 10 min och sen konstaterade jag att jag inte hade förlorat synen. Tur!


Ledig några dagar.

Äntligen ledig några dagar. i går var jag i stallet nästan hela dagen, trimmade Tintin och hoppade Calle, gick mkt bra, Calle skärper sig mer och mer :D
När jag äntligen kom hem blev det lite paj-bak. Vinbärspaj med någon maränggrej, jätte god. Mamma tyckte det var den godaste som hon ätit på väldigt länge :)
Under tiden pajdegen stod i kylen passade jag på att måla garderoben en gång till. Jobbigt.

Sen åkte jag och mötte Johan på maxi, vi skulle handla lite mat. Blev korvstroganoff och ris och paj till efterrätt :)


Lipz

Blev en sväng på lipz i torsdags med Johan, Lundberg, Amanda, Elin, Henrik, Andreas och Markus. Först var mormor och morfar hemma och ät hos oss och sen åkte jag och Johan hem till Elin och Henka där det var lite för fest.
Amanda
                Elin
                               Tjejorna

Flickdröm..

Något som jag alltid velat ha är en "walk in closet" ett eget rum för kläder, skor och väskor. Kan det bli bättre? Knappast..
Ska göra om en klädkammre till det. I lördags var jag och Johan och köpte färg till väggarna. Blev så klart rosa färg. Målade väggarna på kvällen och det visade sig att jag kanske hade köpt för lite färg, hmm.. I dag var jag och Johan och köpte golv också, blev ekgolv. Älsklings Johan  har lovat att han ska hjälpa mig och lägga golv och göra hyllor tilll skorna och väskorna.
Måla måla
Johan har börjat måla.

 Fint blev det i alla fall.

RSS 2.0