Spackling

Har i dag fått utbildning i spackling osv. Lars har visat hur man skall göra så nu är det BARA för mig att göra :) hehe. När jag var färdig med det så långt jag kan fortsatte jag med att färdigskruva taket i vardagsrummet (när vi glesade det näste vi bara upp det). Fy fan vad jobbigt det är att skruva tak, ont i axlarna!! Nu har Johan kommit också och åkt för att hämta gips.

I kväll blir det bowling och mat med hästtjejerna. Wie det blir kul!


Lussebak

I går var jag hos Anna och bakade lussekatter. Blev asgoda som vanligt :)


En vecka senare

Glömt skriva om huset på en vecka nu så tar en sammanfattning. Väggarna har isolerats och på övervåningen har dom klätts med OSB och delvis med gips. Sen har vi dragit elen i vardagsrummet och börjat isolera och skiva väggarna. I morgon ska jag möta Lars på målarboden och handla grejer för att kunna spackla och måla där elementen ska sitta. För på måndag ska elementen upp.


Sjuk

Fick åka hem från jobbet i måndags och fick stanna hemma tisdag och lite onsdag. Nu mår jag bättre men fortfarande ont i magen.


Gör om gör rätt

Glömde ju skriva att jag fick ett nytt försök i söndags med att fixa väggen och denna gången lyckades jag :) wie!! Elektrikern var även i huset och kopplade ihop elen till utebelysningen.


Resultat regla vägg..

Det gick åt helvete. Fick dit botten och toppen och en mellan. Men sen kom Johan och sa att allt var fel fel fel... Jävla skit, men får ett nytt försök i morgon. Istället blev det till att dra el till utebelysningen. Nu skall bara elektrikern komma och koppla ihop allihopa.

Kvällen avslutades i alla fall bra med tjejkväll hos Åsa, med Jennie och Sandra. Tacos och massa tjöt :)


Belysning

I dag grejar Johan och Toni med eldragning för utebelysningen. Pappa skulle egentligen kommit och hjälpt mig dra el igen, men han är så dålig i axeln stackarn att han inte kan göra någonting. Istället skall jag försöka mig på att regla upp en vägg i vardagsrummet själv. Får väl se hur det går.


Heldag med hjärtat

Ledig från jobbet i dag för att hjälpa hjärtat med huset. Slänga skräp i mängder och regla klart hallen. Hämtat massa material och fixat handtag till altandörrarna. Avslutar dagen med bio. Twilight breking down. Mysig film!


Cocktail

I flyttningsfest hos Jennie och Markus med cocktailtema i lördags :)


Fönster

I fredags kom fönstren. Så jag och Johan la hela fredagskvällen på att sätta in 7 fönster. Lördag fortsatte Johan och Anders att sätta in de tre fönstren på ovanvåningen och göra klart panelen över och under fönstren. Jag och pappa la hela dagen på att dra el-kablar. Söndag fortsatte panelfixning. Usch vad jag frööös!!


Klippt

I dag har jag äntligen fått klippt mig. Sen vidare till huset och snickra. I dag har jag och Johan glesat taket i vardagsrummet, reglat en vägg i vardagsrummet/köket och städat, för snart kommer fönstren och då kan äntligen utsidan bli klar :) god natt


Händig

I går fortsatte arbetet med väggar och tak på ovanvåningen. Jag skruvade klart alla taken och Johan tillsammans med pappa gjorde klart väggarna samt satte ut alla eldosor och började dra elslangarna. Även vinden har fått sig en omgång i helgen.

Jag fick även visa prov på mina syslöjdskunskaper på kvällen då jag la upp Johans arbetabyxor. Haha stolt*


Händig

I går fortsatte arbetet med väggar och tak på ovanvåningen. Jag skruvade klart alla taken och Johan tillsammans med pappa gjorde klart väggarna samt satte ut alla eldosor och började dra elslangarna. Även vinden har fått sig en omgång i helgen.


Plasta och glesa

I går (fredag) var det bara jag och Johan i huset och grejade. Och jäklar vad bra det gick. Vi hämtade massa material och sen lärde Johan mig att glesa tak. Ska fixa en bild på mitt mästerverk i morgon. Johan gjorde innerväggar. Som avslutning hackade vi bort kanten på taket. Usch vad det dammade.

I dag har Johan och Anders fortsatt plasta och glesa övervåningen. Jag och mamma var först hos mormor och morfar och krattade löv och sen vidare till huset. Klippt bort den så kallade häcken mot vägen och lite annat smått.


RSS 2.0