Torsdag

Jag och Johan körde hela dagen. Alla lister i lilla hallen och smårummen ska målas. 
Mamma kom efter jobbet och hjälpte till att måla lister. 
Funderar lite på inklädnaden av vinkylen. 

Kök och vardagsrum hann vi inte måla lister och foder i dag men det kör vi på med i morgon! 
Köket börjar ta sig.

Vinkyl



Golv och lister

I dag hade Johan hjälp av en kille från jobbet att lägga klart golvet. Jag slutade vid lunch för att börja måla lister. Anders pappa och Felix hjälpte till på kvällen. 
Det blir roligare att måla med rosa maskeringstejp. 
Felix kom och hjälpte till att montera handtag på alla dörrar. 
Kylskåp på plats. Tur pappa är liten så han får plats. 
Jag har målar klart golvlister och foder i sovrum, toa och garderob. Har även satt upp din sista våden som var kvar i köket. Kunde inte sätta den fören täcksidan var på plats. 
Kyl och frys på plats.


Besiktning av hus.

I dag har dom varit och besiktat huset. Det gick som planerat bra och vi har nu godkänt att flytta in, dock kommer vi inte flytta in fören det är färdigmålat och färdigstädat! 
Efter besiktningen fortsatte Johan lägga golv och efter jobbet kom pappa, jag och Anders och hjälpte till. Johan och Anders började montera innerdörrar och lista. Jag och pappa började med täcksidorna som var kvar i köket. Senare kom mamma och hjälpte till med fogning av lister.  En tråkig sak som upptäcktes i dag var när Johan och pappa skulle montera diskmaskinen var att den inte passade. Balingslöv har speciella mått på sina skåp som hör att utrymmet för diskmaskinen blir ca 1cm lägre. Hade vi inte haft inbyggd diskmaskin hade det kanske gått att få dit den genom att ta bort golvet under osv men eftersom vi har integrerad så gick det inte att fuska bort. Blir till att beställa en ny maskin i morgon. 
Full fart på bygget. 

Mättekniker Micke i farten. 

Vinkylen på plats och täcksidor satta runt ön.  

Smart skydd som monteras under golvlisten för att skydda golvet vid målning. 



Golv!

I dag kom golvet. Johan kunde inte hålla sig utan började lägga direkt. 
När jag kom strax efter 4 hade han redan hunnit lägga halva sovrum 3. 
Även sovrum 2 blev lagt i dag och lilla flörrådet i anslutning dessa sovrum blev färdiglagt i dag. 

I väntan på golv städar vi.


I dag har jag och mammsen städat köket. Jag hann även städa klart badrum 2. Badrum 1 tog mamma en annan dag så nu är båda badrummen och köket städade. Bara att ta fönster och golv kvar så fått golvet är lagt. 

Städ


Garaget städat och smygar till öppningarna i vardagsrummet färdigmålade. Även alla lister är färdigslipade och tvättade inför uppsättning. Har även börjat torkat tak och väggar i badrum 2. Nu väntar vi på golvet!! 

RSS 2.0