Falsterbo

Har hämtat lite fakta från Jennies blogg eftersom jag inte kommer ihåg riktigt allt och i vilken ordning vi gjorde allt.
Jennie och jag åkte iallafall från trollhättan måndag morgon kl 7 i Jennies fullpackade volvo 440 från 199X. Planen var att vi skulle åka på roadtrip. Först till IKEA, sen till Freeport, sen ullared och sen Falsterbo. Eftersom vi åkte i en rallybil så var vi framme på IKEA  (de efter gbg) redan kvart över 8 och jag hade ju kollat att det skulle öppna kl 9, men icke det öppnade inte fören 10 så då sprack våran plan totalt. Planen var IKEA kl.9, Freeport kl.10 och ullared därefter. Istället blev det bara Ullared (vilket kanske var tur :P )
När vi kom fram till falsterbo fixade vi våran band och sedan jobbade vi lite, på kvällen packade vi upp tältet och grillade med familjen ale ridsport sedan tältmyste vi.

Tisdag morgon var jag och jennie duktiga värre, var ut och sprang en halvtimme. På kvällen blev det lite grillning med sara och rikard.
Även onsdag morgon var vi duktiga. I dag blev de en PowerWalk. Eftersom Mias och Håkans uppföding gick så bra på tävlingen och alla trodde den skulle kvalat till final så köpte Mia skumpa som vi
Trackback
RSS 2.0